Tømrerfirma Fyn

Som dit kvalitetsbevidste tømrerfirma på Fyn udfører jeg alle mulige services indenfor faget. Hvad end du står overfor en total renovering, opsætning af køkken eller udskiftning af vinduer. Kontakt mig i dag, og modtag et uforpligtende tilbud!

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Gulvafslibning eller nyt gulv?

Er de gamle gulvplanker blevet slidte og trætte? Trænger de til en kærlig hånd eller udskiftning? Skal du have et nyt look i hjemmet?

Gulvet er husets vigtigste komponent, hvor komfort og funktionalitet skal gå op i en højere enhed. Skal det være solidt og slidstærkt eller smukt og holdbart? Uanset hvilken gulvtype, du ønsker, så står jeg klar med rådgivning og evnerne til at give dig den bedste løsning.

Som dit kvalitetsbevidste tømrerfirma på Fyn ved jeg hvordan godt arbejde skal udføres!

  • Jeg har stor erfaring med gulvlægning og gulvrenovering.
  • Jeg udfører fuld gulvmontering til en favorabel pris efter aftale med dig.
  • Arbejdet udføres i høj kvalitet og altid til 
Tømrermester i Otterup udskifter vinduer

Udskiftning af døre og vinduer

Fyrer du for fuglene? Skal der nye øjne i det lille hus? Har din kontorejendom brug for et bedre lysindfald?

Over tid bliver døre og vinduer slidte. Det resulterer i værste fald i, at isoleringen kommer til at halte og fugt og svamp finder vej ind i huset. Så hvis det er på tide at få kigget på vinduerne i den sammenhæng, så kan jeg hjælpe.

  • Jeg kan opsætte alle typer af vinduer i alle typer bygning. Nye vinduer tjener hjemmet på sigt og sørger for, at varmen holdes inde.
  • Jeg har stor erfaring med udskiftning af vinduer og kan tilbyde et stærkt samarbejde til en god pris.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Tagarbejde & Tagrenovering

Skal der nye tegl på toppen? Har du brug for at holde på varmen, så den ikke stiger til vejrs?

Jeg udfører taglæsning i højeste kvalitet i hele Otterup og de omkringliggende byer. Med min store erfaring på området, kan jeg sikre dig et smukt og stilistisk stykke tagarbejde til en rigtig god pris. Jeg lægger tag på nye såvel som gamle bygning og både for private og erhvervsdrivende. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, typehuse eller carporte, så er et smukt og solidt tag en vigtig faktor i forhold til vind og vejr.

Lad os sammen finde en løsning, der passer perfekt til dig.

Tømrermester i Otterup udfører tagarbejde
Tømrermester i Otterup udfører renovering af udbygning af hus

Hus- Bolig- Kontorrenovering

Skal der bygges om? Eller måske bygges ud? Skal alt det gamle have nyt liv? Går du med tanker om at renovere din elskede bolig?

Renovering af hus er ikke ens betydende med flere kvadratmeter at bo på, men det er alligevel vigtigt, at det føles sådan. Det er her, jeg kan hjælpe. Når jeg står for renoveringen og ombygningen af dit hus, så føles det som om, du får mere plads, mere lys, og et bedre udnyttet plads.

Jeg har lavet adskillige renoveringer gennem tiden, og jeg har forståelse for, at det handler om at puste nyt liv i noget gammelt.

Køkkenmontering

Skal der nye paneler op i det gamle køkken? Skal det rykkes helt ud til fordel for noget nyt? Vil du have mere plads til at udforske dine kulinariske egenskaber?

  • Jeg renoverer og monterer køkkener i Otterup og omegn.
  • Jeg har specialiseret mig i restaurering af hjemmets vigtigste rum igennem udførelse af adskillige opgave.
  • Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at få nyt køkken – ikke hos mig.

Sammen finder vi en god løsning, som passer til dig og dit hjem. Ved at kombinere din stil og min rådgivning, sørger jeg for, at dit nye køkken står skarpt.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!